Nieuws

Verzekeren kan zuiniger

26 november 2018

Weer gaan de premies voor de ziektekostenverzekering omhoog, dus het kan de moeite waard zijn om over te stappen naar een andere aanbieder. Via de Auteursbond kunnen zelfstandigen deelnemen aan het Collectief Verzekeringsplan, waarover we een overeenkomst hebben gesloten met KLAP Verzekeringsmakelaar.

Zowel op de verplichte basisverzekering als op de vrijwillige aanvullende verzekering leidt deze overeenkomst tot interessante kortingen. Om hier gebruik van te maken, heb je een gebruikersnaam en inlogcode nodig. Leden kunnen die krijgen door een mail te sturen aan bureau@auteursbond.nl
Privacy is gegarandeerd: de Auteursbond ziet niet welke verzekeringen je afsluit.

Een overstap is ook een goed moment om andere verzekeringen tegen het licht te houden. Denk aan woonhuis, auto, aansprakelijkheid, reis en rechtsbijstand. Het Collectief Verzekeringsplan heeft ook voor deze polissen aantrekkelijke ledenkortingen.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zit niet in het pakket; dit type verzekering is altijd individueel maatwerk, en daarom ongeschikt voor een particuliere polis. Op verzoek van de Adviesraad werkt de Auteursbond aan een ledenadvies over de mogelijkheden voor een vangnet tegen arbeidsongeschiktheid.

Op onze website staat meer informatie over het verzekeringsaanbod.